Reviews

Wij als Drone Addicts doen er alles voor om onze klanten blij te maken met het eindresultaat. Lees hieronder wat mensen van ons vinden, hoe we te werk gaan en wat ze van onze diensten vinden.

Onlangs met Ran samengewerkt voor een timelaps opname voor een ‘ombouwweekend’ van een grote kruising in Zwaagdijk-Oost. Ondanks dat de uitvraag erg laat is gedaan (ochtend), was de inzet op tijd en snel geregeld (einde middag). De camera is opgehangen en het weekend heeft hij zijn opnames kunnen maken. Ran heeft op een professionele manier de beelden in een korte film verwerkt, naar de gewenste standaard van Heijmans. Voorzien van teksten en logo’s is het een prachtig eindresultaat geworden. Er zijn veel positieve en tevreden reacties op gekomen. Dank!

– Rob van Kampen

Ran verstaat zijn vak; hij draagt creatieve ideeën aan, is erg klantgericht en maakt prachtige drone video’s. Voor de Provada 2016 heeft hij mee gedacht over de invulling van onze Heijmans stand en hier een belangrijke rol in gespeeld. Zijn enthousiasme en zijn focus op het eindresultaat hebben bijgedragen aan een succesvolle beurs.

– Mandy Snijders

Ran thank you for the amazing after movie of our sailing trip! Your drone shots add a lot of value to the movie. Also thank you for your flexibility and easy way of communication. Wish you all the best and will definitely recommend you to others!

– Kristel Breukers

Very solid, professional and understanding. I have seen how they operate and the result of their product. Definitely recommend them if you want to have a very beautiful and memorable video!

– Miquel Castelen