Drone Pilot Amsterdam

PRIVACY
STATEMENT

Wij vinden uw privacy erg belangrijk. In deze privacyverklaring lichten wij toe hoe wij dat doen.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Wij verwerken GEEN persoonsgegevens bij gebruik van deze website. Indien er gebruik gemaakt wordt van google analytics dan worden IP adressen volledig geanonimiseerd. Het volledige IP-adres wordt in dit geval nooit op de harde schijf opgeslagen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Omdat er GEEN gegevens worden verzameld van bezoekers van deze website kunnen deze ook niet worden gedeeld met derden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Omdat er GEEN gegevens worden verzameld van bezoekers van deze website kunnen deze gegevens ook niet worden opgevraagd.

Wij analyseren gegevens door middel van Lead info. Hier kunnen wij zien wie deze website heeft bezocht.

Cookies op deze website
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken minimaal de functionele cookies. De functionele cookies hebben puur alleen een technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Volgens de wet mogen wij functionele cookies direct op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Hieronder vind u een overzicht van cookies die op deze website worden gebruikt.

Functionele cookies
Google Analytics 

Overige bepalingen omtrent het plaatsten van cookies
Deze website bevat linkjes naar andere partijen die mogelijk persoonsgegevens verzamelen. Wij hebben hier geen invloed op. Door gebruik te maken van deze website is het dus mogelijk dat u op een andere website terecht komt die wel persoonsgegevens verzamelen of naast functionele cookies andere type cookies plaatst waarmee persoonsgegevens worden verzameld. U kunt zich tevens afmelden voor cookies van alle websites door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Als u deze cookies in uw browser uitzet, kunt u niet meer van alle functionaliteiten van deze website gebruik maken, content kan eventueel niet meer getoond worden. Het kan daardoor gebeuren dat de website niet meer naar behoren werkt.

We willen u er op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Extra overige bepalingen kunt u eventueel vinden op onze extra Privacy Statement. Als deze extra Privacy Statement aanwezig is, kunt u deze vinden in de footer van deze website onder of boven deze Privacy Statement.

Menu