FOTOGRAMMERTRIE
MAPPING
POINTCLOUD
EN VOLUMEBEPALING
MET EEN DRONE.

Wij gaan voor goud, wij gaan voor het hoogst haalbare. Dat wil jij, voor jouw drone mapping opdracht toch? Wij helpen jouw graag!

Waarom zijn wij, de ideale drone mapping partij?

Drone Addicts wint via drone mapping gegevens in vanuit de lucht door gebruik te maken van RTK drones. Dit doen wij met verschillende technieken zoals fotogrammetrie en LiDAR. Ook vanaf de grond winnen wij data in, alles onder in dak!

Fotogrammetrie

Fotogrammetrie is, kort uitgelegd, meten in foto’s die genomen door een drone. Op basis van foto’s die we via remote sensing verkrijgen, maken we met 3D mapping software een model waarin nauwkeurig gemeten wordt.

RTK Systeem

De drones die we gebruiken voor fotogrammetrie zijn uitgerust met een RTK (Real-Time Kniematic)/PPK (Post-Processed Kinematic) systeem dat de nauwkeurigheid drastisch verbetert en tegelijkertijd de noodzaak aan de hoeveelheid controlepunten vermindert.

3D Moddelen

Met onze software kunnen we de grootste en meest uitdagende 3D-modellen reproduceren van bestaande infrastructuren, afgeleid van foto’s en/of punten van een 3D-scan. Het 3D model kan je vanuit alle hoeken bekijken.

Drone Mapping Brug 3D model Almere

Over onze Drone Inspecties

Wij hebben een team samengesteld uit opgeleiden drone inspectie piloten met meer dan 5 jaar ervaring en op kantoor hebben wij de beste data experts zitten, waardoor wij hoogwaardige producten kunnen afleveren.

Alle drone mogelijkheden:

 • Drone mapping
 • Visuele drone inspectie
 • Windturbine inspecties
 • Termische drone inspecties
 • Alle 3D moddelen kunnen wij omzetten naar VR
Drone-3D-Mapping
DJI-MATRICE-600-DRONE-AMSTERDAM-PILOT

Gecertificeerde pilots

Ons team bestaat uit gecertificeerde drone-piloten en DOP’s (cameramannen) en omdat we vaak op projecten werken waar VCA VOL benodigd is, is ons team ook VCA VOL gecertificeerd. Wij werken alleen met mensen die gecertificeerd zijn en hun veiligheidspapieren hebben.

Ran Hendriks
Founder
+31638190954

Volg ons op social media

Sören Marijt
Manager Operaties 
+31 6 39711293
LinkedIn
Instagram
YouTube

Meer informatie?

Bel of stuur ons gerust een mail, om jouw ideeën
met ons te bespreken en natuurlijk de kosten 😉

  Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren op uw bericht.
  PolarPro-Drone-Addicts-Amsterdam-2048x801
  LumeCube-Drone-Addicts-Amsterdam
  LowePro-Drone-Addicts-Amsterdam
  Joby-Drone-Addicts-Amsterdam
  Menu