Dakinspectie met drone

Benieuwd naar de staat van uw dak? Drone Addicts is in staat om het dak vakkundig te controleren op mogelijke lekkage of vereist onderhoud. Met zowel visuele en thermische camera’s kunnen wij snel in beeld krijgen waar het probleem zit. Doordat er niet gezekerd het dak op hoeven en geen gebruik hoeven te maken van hoogwerkers is een dak inspectie met een drone tot wel 3x sneller en bespaard u tot wel 50% op de kosten. Ook wordt de inspectie veiliger uitgevoerd omdat er niemand het dak op hoeft en is de kans op bijkomende schade nihil.

Dak-Inspectie-met-Drone-Amsterdam

Dakinspectie is met een drone sneller en goedkoper

Een dakinspectie uitvoeren met een drone zorgt ervoor dat u meer m2 meters geinspecteerd krijgt. Tijdens de inspectie worden er ook kwalitatieve foto’s gemaakt met de visuele als thermische camera, zodat achteraf een controle kan plaatsvinden op het benodigde onderhoud.

Dankzij alle benodigde certificeringen om drone vluchten in stedelijk en gecontroleerd luchtruim te laten plaatsvinden zijn wij niet beperkt in de uitvoering en bent u verzekerd dat de inspectie volgens de drone wet-en regelgeving uitgevoerd wordt.

Drone Gevelinspectie & Dakinspectie

Er zijn verschillende redenen om een dak te inspecteren. Wellicht wil je weten of er voldoende plaats is voor een aantal zonnepanelen, een warmtepomp of dat er onderhoud nodig is.

Voor vastgoedeigenaren is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele gesteldheid van een dak of gevel. Zo kan de waarde van een huis dalen als het dak of gevel er slecht bij ligt of niet goed is geïsoleerd.

Voor verzekeraars en reparatie/onderhoudsbedrijven is het noodzakelijk om schade aan de gevel of dak accuraat in beeld te krijgen na bijvoorbeeld een grote storm.

Reden genoeg om een dak-en gevelinspectie uit te laten voeren. De bereikbaarheid en de lastigheid van de inspectie is afhankelijk van de grote en complexiteit van het gebouw. Bij traditionele dakinspectie gaat dit tenkoste van de kwaliteit, maar brengt ook de nodige veiligheidsrisico’s en kosten met zich mee waar dit met een drone eenvoudiger uit te voeren is.

Drone pilot huren

Crew disipline

Disipline is KEY binnen Drone Addicts en uiteraard met de mensen waarmee wij samenwerken. Je kan er vanuit gaan dat wij altijd onze top kwaliteit leveren, wat je van ons gewend bent en uiteraard doen we dit volgens de wet- en regelgeving. Daag ons uit met jouw tofste idee en wij leveren. Veiligheid staat bij ons in het hoogste vaandel. Wij zijn ex defensie medewerkers en denken altijd 10 stappen vooruit. Veilig anticiperen op situatie, zit in ons DNA! Lees hier meer over ons team.

Ran Hendriks
Founder
+31638190954

Volg ons op social media

Sören Marijt
Manager Operaties 
+31 6 39711293
LinkedIn
Instagram
YouTube

Meer informatie?

Bel of stuur ons gerust een mail, om jouw ideeën
met ons te bespreken en natuurlijk de kosten 😉

  Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren op uw bericht.
  PolarPro-Drone-Addicts-Amsterdam-2048x801
  LumeCube-Drone-Addicts-Amsterdam
  LowePro-Drone-Addicts-Amsterdam
  Joby-Drone-Addicts-Amsterdam
  Menu
  Drone Addicts Professionele drone huren met piloot