“HI, AJAX SUPPORTER

Wat tof dat je even bij ons op de website komt kijken!

“THE SKY IS NOT THE LIMIT!”

Drone Addicts vliegt waar anderen niet willen gaan.

Volledig gecertificeerd en met meer dan 15 jaar ervaring in film en foto zijn wij als geen ander in staat om de visie van onze klanten te vertalen naar het meest indrukwekkende beeldmateriaal. Wij vliegen verder waar anderen stoppen, door onze ervaring en creativiteit in film en lucht weten wij de ideeën van onze klanten te overtreffen met de tofste shots die perfect passen bij de wensen van de klant.

Drone Addicts gaat net dat stukje verder, er kan namelijk bijna altijd meer dan onze klanten en partners in eerste instantie denken! Wij zorgen voor professioneel advies, prachtige shots, flexibiliteit en beeldmateriaal dat op zich zelf al voldoende zegt over onze skills en kwaliteit.

“Ran Hendriks (Founder) en zijn compagnon Sören Marijt, beiden oud-militairen. Gedisciplineerd, zelfstandig, flexibel en anticiperen op een onverwachte situatie zit in het bloed van deze twee eigenaren en dit schept vertrouwen bij klanten en partners. Wij kunnen zelfstandig werken, zodat de klant zich kan focussen op andere werkzaamheden.”

Vertel ons jouw ideeën en wij geven jouw productie een exclusieve eye in de Sky!”

Naast filmproducties verzorgen wij tevens, visuele drone inspecties, mapping en volume berekeningen. In samenwerking met Innocam, maken wij ook long-term time-lapse producties. Wij hebben drone piloten met een BOSIET certificaat, dit houdt in dat wij ook offshore mogen vliegen.

Vaak bellen onze klanten en partners ons met de gekste en tofste ideeën, ons streven is altijd om de klant in hun wens te overtreffen. Kijk op onze website, om te zien wat klanten over ons zeggen en “scan hier de QR code met de camera om vrijblijvend een offerte aan te vragen.” Dan laten wij zien hoe wij jouw business of service op de mooiste manier kunnen weergeven.

“WHERE OTHER PILOTS STOP, WE START!”

Key woorden waar wij voorstaan:

 • Professioneel
 • Flexibel
 • Veiligheid
 • Expertise
Ran Hendriks
Founder
+31638190954

Volg ons op social media

Sören Marijt
Manager Operaties 
+31 6 39711293
LinkedIn
Instagram
YouTube

Meer informatie?

Bel of stuur ons gerust een mail, om jouw ideeën
met ons te bespreken en natuurlijk de kosten 😉

  Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren op uw bericht.
  PolarPro-Drone-Addicts-Amsterdam-2048x801
  LumeCube-Drone-Addicts-Amsterdam
  LowePro-Drone-Addicts-Amsterdam
  Joby-Drone-Addicts-Amsterdam
  Menu
  Drone Addicts Professionele drone huren met piloot